Az a megtiszteltetés ért, hogy felkértek beszédet mondani a Budapesti Boldogság Hét keretein belül.

Téma: Az utazás, mint a boldogság forrása az életben!

“Egy vándor lélek hátizsáktúrás kalandjai a nagy világban. Avagy spirituális, lelki utazásom története a világ körül és önmagam felé 15 hónapon át. 12 ország kalandjai, tanításai és spirituális felismerései. Hogyan jártam be Ausztralián át Ázsiát aztán kötöttem ùjra ki Európában, hogy rádöbbenjek mi a legfontosabb az életemben.”

Remek hír továbba, hogy befejeztem az első KÖNYV-emet is!

(Egyenlőre angolul: When in doubt: Travel – címmel! )

A napokban kerül majd digitális kiadásba. A könyvben szintén nyomonkövetheted, hogyan lett egy Londonban élő irodai rohanó munkás lányból spirituális tanonc es digitalis nomad. A kőnyv egy régóta dédelgetett álmom volt. Amit szintén az utazásnak és az azalatt megélt élményeknek, személyiségfejlődésnek köszönhetően most megvalosítottam. A könyvben leirom, hogy hogyan utazzunk egyedül nőként, hogyan lépjünk túl a mentális korlátainkon es fedezzük fel, hogy van más életforma, cél is, mint a 9-5 mőkuskerék.

A könyvem a személyes megtapasztalásaim, tőrténeteim napló formátumban való dokumentálása vicces és mély életleckékkel megspékelve. Inspirációnak írtam azok számára, akik bár szeretnének utazni, talán egyedül is, de eddig valami visszafogta őket, valami belső erő miatt nem mertek dönteni és elindulni. A világ egy csodálatos hely es az utazás ma már nem kell, hogy luxus legyen, hanem csak elhatározás kérdése!

Szeretettel várlak, szeptember 16-án (szombaton) 15.30-tól a Magnet Közösségi Házba. Előjelentkezés, regisztráció szükséges, de a rendezvény egész héten ingyenes!

Csatlakozz a felfedezők, spirik, tanitók, yoga es minden más terület személyiségfejlődését elősegitőkhöz egy lélekemelő hétre!

REGISZTRALNI ITT TUDSZ

Namaste