When in Doubt…Travel  – Amikor kételkedsz: Utazz

A világot felfedező, bolyongó, böröndből szabadon élni akaró énem és történetem már gyerekkorra visszavezethető. Körülbelül öt éves voltam, amikor eldöntöttem, hogy még mások fodrásznak, orvosnak vagy tűzoltónak készültek én légiutaskisérő leszek, és körbeutazom a Földet Ausztráliáig meg sem állva. Végül nem légi, hanem hajós személyzet lettem. Életem Angliában, Amerikában, Mexikóban. Az utazás valamilyen formában mindig része volt az életemnek, de mindig másokkal utaztam. Csoportosan, szervezetten, vagy munkámból kifolyólag.

A When in Doubt…Travel című könyvben feltárom, hogy miért és hogyan vágtam bele a világutazásnak egyedül . Hogyan indultam el Londonból mindössze 10kg-os hátizsákkal es egy gyerekkori álommal, hogy bejárjam Ausztráliát. Az út során milyen felismeréseim, tapasztalásaim, személyes élményeim voltak. Milyen új képességgel tudással gyarapodtam a világtól magamról. Hogyan lettem irodistából spirituális útkereső, önkéntes angol tanár és végül digitál nomád. A könyvem remek inspiració lehet mindenki számára, aki keresi, hogy hogyan éljen egy szabadabb életet. Részesévé szeretne válni egy varazslatos lelki es emberi fejlődésnek és erőt meríteni egy esetleges önálló úthoz.

A When in Doubt… Travel című könyv megjelenesével egy régóta dédelgetett álmom vált valóra. Azt, hogy most végre kiviteleztem teljes mértékben az útnak köszönhető. Nagy büszkeséggel tölt el, hogy képes voltam elenegedni a tökéletességet, leülni és végre korlátoktól mentesen szabadon irni, élni és létezni a világban 15 hónapig. Élni és írni arról ami számomra oly sokat jelent. A szabadságról – ami voltaképp maga jelenti az életet számomra. Szabadnak lenni, annyi mint élni.

Ha te is szeretnél egy szabadabb, boldogabb, mélyebb tudatossági szintű útra találni. Ha szeretnéd felfedezni a benned rejlő képességeket, akkor most meginvitállak egy közös útra téged. Az útra befelé, önmagad felé. Az útra ahol csak magadra kell koncentrálnod, meghallgatni, figyelni, hogy a könyvem olvasása során milyen gondolatok, érzések, félelmek, vágyak kapcsolnak be benned! Hiszem, hogy mindannyian eleve tudjuk, hogy mi a számunkra ideális út, csak kell egy kis bátorság, hogy elinduljunk rajta! Olykor távol a jól megszokott rutin életünktől, hogy új színbe láthassuk és megélhessük azt akik igazán mi vagyunk – társadalmi kondiciónálástól és elvárásoktól mentesen, szabadon, ahogy a szívünk diktálja.

A könyvemet most pár napig most bevezető áron érhető el.

Kindle formátumban, kattints ide.

Vagy ha te is papirból készült igazi könyvet szereted, kattints ide.

Jó utat neked!